Slik forhindrer du at iPhone lagrer to bilder hver gang du tar en HDR eller et portrett

Alle iPhones har muligheten til å ta bilder i HDR, og den nyeste iPhone 7 Plus kan også ta bilder med portretteffekt. Som standard, når vi tar ett av disse to spesielle bildene, lagrer enheten vår to kopier av dem, en med effekten og en uten.

Sannheten er at dette kan være nyttig, slik at du kan sammenligne hvilken av dem som er bedre og bestemme hvilken du foretrekker. Men i det minste i mitt tilfelle har du alltid en tendens til å holde deg med den som inkluderer effekten, hovedsakelig fordi du har valgt å ta et bilde på den måten, sette HDR eller bruke portrettmodusen til iPhone 7 Plus, derfor alle de andre de er til overs og tar opp verdifull plass på enheten din.

Hvordan få iPhone til å ikke lagre dupliserte bilder

Å deaktivere denne funksjonen eller ikke er en smakssak, kanskje det er mindre irriterende på bilder med HDR siden vi har en tendens til å gjøre mindre, men hvis du har iPhone 7 Plus er det meget mulig at fotoøktene dine med portretteffekten blir mer intens og du vil finne deg selv med mange dupliserte bilder på kamerarullen.

Hvis du vil unngå dette, følg disse trinnene, det er veldig enkelt.

Trinn 1 – Åpne innstillingene på iPhonen din

Trinn 2 – Finn alternativet Bilder og kamera og trykk på det.

Unngå-dupliserte-bilder-iPhone

Trinn 3 – Bla nedover til du ser alternativene Portrettmodus (kun iPhone 7 Plus) og HDR. Når du finner dem, slår du av begge bryterne.

Unngå-dupliserte-bilder-iPhone

Og det er det, på denne måten vil du unngå å lagre to bilder av samme skudd, og du vil bare ha kopien du har tenkt å lage, den som inkluderer HDR-effekten eller portrettmodus.


Legg til som foretrukket kilde i Google